(all meat dishes prepared at the moment of ordering)

Carni / Meat Entrees

Saltimbocca alla romana
Medaillons of veal and thin-sliced ham cookes in butter and wine with sage
Euro: 10,00

Scaloppina di vitello al vino bianco / Slice of veal in white wine
Euro: 9,00

Scaloppina di vitello al marsala / Slice of veat in red Sicilian wine
Euro: 10,00

Piccatina di vitello al limone / Slice of veal with lemon
Euro: 9,00

Lombata di vitello ai ferri / Grilled veal steak (with bone)
Euro: 11,00

Paillard (magro di vitello ai ferri) / Grilled lean slice of veal
Euro: 10,00

Bistecca di manzo ai ferri / Grilled fillet of beef
Euro: 12,00

Filetto di manzo ai ferri / Grilled fillet of beef
Euro: 14,00

Filetto di manzo al pepe verde
Fillet of beef in cream and worcester sauce with green pepper-coms
Euro: 16,00

Grigliato misto di carne con patatine fritte */ Mixed grill with chips (french fries)
Euro: 15,00

Agnello alla grglia / Grilled lamb
Euro: 12,00

Tagliata di Manzo a piacere / Sliced Beef with pleasure
Euro: 35,00 al Kg

 

* = cibi preparati parzialmente o totalmente surgelati all'origine / * = indicate dishes prepared from ingredients wholly or partially frozen at place of origin
S.M. = secondo mercato - according of availability and market price
S.S. = secondo stagione - when in season

 

Categoria: